NY RAPPORT: MEDIERNES UDVIKLING I DANMARK 2016

Den store, årlige og autoritative rapport om danskernes mediebrug er netop udkommet. Du kan bl.a. læse om, hvordan unge og ældres forbrug af traditionelle medier bevæger sig i hver sin retning, mens de ældre kommer godt med på digitale medier. Avisernes læserflugt er indtil videre bremset, og radiolytningen er i fremgang. Og så bruger vi stadigt flere penge på medier: Fra 1994 til 2014 er den andel, de medierelaterede forbrugsposter udgør af husstandenes samlede forbrug, steget fra 5,5 % til 11,9 %.
Rapporten er et overflødighedshorn af statistik og analyser af medieforbruget, herunder nyhedslæsning, brug af internet og mobiltelefon samt tv-streaming.
Læs den samlede rapport her:
Læs det sammenfattende kapitel om udviklingen her:
Læs pressemeddelelsen her:

Skriv et svar